Cash veur de keet

Win een warmtepomp of isolatie van je huis t.w.v. € 7.000

Besparen op je gasverbruik? De juiste isolatie of een warmtepomp zorgen daarvoor. En dat kun je nu winnen.

Naast de hoofdprijs maak je kans op andere leuke prijzen, die zorgen voor een beetje warmte. Een theemuts, een heerlijk plaid of een isoleerfles.  

Geen winst, toch winst

Aan de slag met een warmer huis? Doe het dan samen met de buren tijdens de collectieve inkoopactie. Met deze collectieve inkoopactie zorgen wij ervoor dat je niet te veel betaalt voor jouw warmtepomp, isolatie of HR++ glas en helpen we je bij het vinden van de juiste aanbieder. Meer weten? Mail naar battumup@deventer.nl

 1. Alleen huiseigenaren uit Bathmen kunnen meedoen.  
 2. De hoofdprijs is € 7.000 aan maatregelen om bij jou thuis aardgas te besparen. De mogelijke maatregelen zijn vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, HR++ glas en een (hybride) warmtepomp. De gemeente Deventer betaalt de facturen die jij ontvangt van de installateur en/of het isolatiebedrijf. Dit zijn de bedrijven die meedoen met onze collectieve inkoopactie.  
 3. Win jij de hoofdprijs, dan vragen we jou om mee te werken aan publiciteit. Een artikel in de Bathmense Krant, een post op insta en Facebook, een bericht op duurzaamdeventer.nl en flyers. Ongeveer 5 verschillende nieuwsberichten, met foto’s van jou en je huis.  
 4. De gemeente Deventer en Noaber-Energie kunnen contact met jou opnemen om je te informeren over woningverduurzaming en subsidie. Je kunt je daarvoor altijd afmelden.  
 5. Deze winactie loopt van 8 juni tot en met 9 juli 2024. De trekking is op vrijdag 12 juli. Als jij wint, dan bellen we jou. De prijsuitreiking is op zaterdag 13 juli. Volg ons op Facebook en Instagram.  
 6. Deze winactie wordt georganiseerd door de gemeente Deventer, deelnemer aan de projectgroep BattumUp. Onze contactgegevens zijn: Gemeente Deventer, t.a.v. Jochem Boeke, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, mail: battumup@deventer.nl.  
 7. Je mag zoveel loten indienen als je wilt.  
 8. Ben jij jonger dan 17 dan mag je alleen meedoen als jouw ouder/verzorger toestemming geeft.  
 9. Op 12 juli trekt een onpartijdig persoon willekeurig de winnaars.  
 10. Als je de hoofdprijs wint, dan moeten de verduurzamingsmaatregelen bij jou thuis uiterlijk 1 juli 2025 zijn uitgevoerd.  
 11. De 2e prijs is een theemuts, thermosfles of deken. Jij mag kiezen. We reiken 5 2e prijzen uit.  
 12. De gemeente draagt kansspelbelasting af. De prijs van € 7.000 is netto. Deze prijs is inclusief btw.  
 13. Heb jij een klacht over deze winactie, mail dan Jochem Boeke op battumup@deventer.nl. We reageren binnen 3 werkdagen.  
 14. Werknemers en inhuurkrachten van de gemeente Deventer en Noaber-Energie zijn uitgesloten van deelname.  
 15. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen van de Kansspelautoriteit.  
 16. Deze actie organiseren we om aandacht te krijgen voor onze collectieve inkoopactie.