Vraag het een gratis regenwaterambassadeur

Wil je zelf regenwaterafvoer afkoppelen, een wadi aanleggen of je dak vergroenen en heb je behoefte aan advies? Dan is een gratis Deventer regenwaterambassadeur iets voor jou. 

Een regenwaterambassadeur kan langskomen en advies geven. De ambassadeur deelt ervaringen en laat zien hoe je het kunt aanpakken. Heb je een vraag of wil je in contact komen met een regenwaterambassadeur in je buurt, wijk of dorp? 

Maak een afspraak

Vul je gegevens in. De coördinator van de ambassadeurs zoekt op basis van je vraag en de plek waar je woont een geschikte regenwaterambassadeur. De ambassadeur neemt contact met je op om een afspraak te maken. Ambassadeurs zijn vrijwilligers. Houd daarom rekening met een wachttijd van ongeveer 3 weken.  

Wil je samen met een groep uit je buurt aan de slag?

Neem dan contact op met de Ulebelt. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het organiseren van een bijeenkomst, presentaties en workshops. 

Word óók regenwaterambassadeur

Heb jij al een groen dak aangelegd of de regenwaterafvoer afgekoppeld van het riool? En wil jij je ervaringen delen met anderen in je buurt, wijk of dorp, hen inspireren en motiveren om ook maatregelen te nemen? Word dan ook regenwaterambassadeur! Vul je gegevens in en de regenwaterambassadeurs nemen zo snel mogelijk contact met je op.